Čišćenje stubišnih prostora

Čišćenje stubišnih prostora

Svaki stubišni prostor zahtijeva poseban pristup, stoga raspored usluga prilagođavamo Vašim potrebama. Nudimo Vam profesionalnu uslugu redovnog čišćenja stubišta; brzo, kvalitetno uz potpunu diskreciju naših djelatnika. Usluge koje nudimo možete ugovoriti jednom tjedno, dva puta tjedno, ili jednom mjesečno, izbor je na Vama…

USLUGE

 • Jedan dolazak tjedno: pometanje i pranje podova (cijelo stubište), brisanje prašine sa rukohvata, pometanje i pranje podova u smetlarniku, pometanje i pranje podova u dizalu, pranje staklenih i ostalih površina u dizalu, pranje staklenih površina na ulaznim vratima, brisanje prašine sa poštanskih sandučića.
 • Dva dolaska tjedno – 1 put: pometanje i pranje podova (cijelo stubište), brisanje prašine sa rukohvata, pometanje i pranje podova u smetlarniku, pometanje i pranje podova u dizalu, pranje staklenih i ostalih površina u dizalu, pranje staklenih površina na ulaznim vratima, brisanje prašine sa poštanskih sandučića.
 • Dva dolaska tjedno – 2 put: pometanje i pranje podova (ulaz i prizemlje), pometanje i pranje podova u smetlarniku, pometanje i pranje podova u dizalu, pranje staklenih i ostalih površina u dizalu, pranje staklenih površina na ulaznim vratima.
 • Jednom mjesečno: uklanjanje paučine, pranje kanti za smeće, pranje ulaznih vrata
 • Svakih 3 – 6 mjeseci: pranje lakše dostupnih staklenih površina.

 

NAŠI DJELATNICI I SREDSTVA KOJIMA SE KORISTE

Obavljajući ugovorene poslove jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge, te potpunu sigurnost i diskreciju od strane naših djelatnika. Prilikom čišćenja naši djelatnici koriste profesionalni pribor i profesionalna ekološka sredstva koja su biorazgradiva i posjeduju vodoprivrednu dozvolu o biorazgradivosti.

CJENIK

Za točno definiranje cijena potrebno je napraviti uvid objekta. Cijena se oblikuje s obzirom na broj stanova u zgradi, veličinu prostora i učestalost čišćenja. U konačnu cijenu naših usluga uključeni su svi troškovi materijala i sredstava.

KONTAKTIRAJTE NAS

Spremni smo u najkraćem mogućem roku izaći na uvid, savjetovati Vas, dostaviti našu ponudu, te brzo, efikasno i kvalitetno izvršiti radove. Kontaktirati nas možete putem navedenih telefona, mail-a na našim web stranicama, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem periodu.

Čišćenja kućanstva, Vikendica, Stanova i privatnih prostorija

Čišćenja kućanstva, Vikendica, Stanova i privatnih prostorija

Kućanstva su individualna i različita koliko i osobe koje borave u njemu. Dodate li toj činjenici aktivan, stresan i ponekad prekratki radni dan; gotovo je nemoguće sve obaveze izvršiti u zadanom roku. Kako bi Vam olakšali svakodnevnicu, povoljno Vam nudimo usluge čišćenja i održavanja vašeg doma, brzo, kvalitetno uz maksimalnu diskreciju naših djelatnika, te u potpunosti prilagođene Vašem kućanstvu.


Za potpun užitak u svome domu ili vikendici potrebno je da isti bude higijenski čist i zdrav, za Vaše najmilije. Vjerujemo da Vam je za to najveći problem vrijeme. Jesmo pogodili?
Naručite poziv, nazovite nas ili nam jednostavno pošaljite mail. Ukratko opišite što se sve treba čistiti i u kakvom je stanju stan, kuća, apartman ili vikendica i uskoro ćete primiti odgovor ili mail o prvom slobodnom terminu za čišćenje Vašega objekta. Preporučite nam svoje prijatelje, kumove, poznanike i ukoliko ostvarimo suradnju s njima i Vi i oni dobivate 5% popusta prilikom slijedećeg čišćenja. Usluge koje nudimo možete ugovoriti dnevno, tjedno, mjesečno ili se možete odlučiti samo za pranje prozora i stolarije, izbor je na Vama…

USLUGE

 • Stepenice: usisavanje, brisanje rukohvata
 • Kupaonica: čišćenje ogledala, pranje prozora, pranje pločica na zidovima, čišćenje i pranje površina ormarića, usisavanje tepiha/prostirača, čišćenje slavina/uklanjanje kamenca, čišćenje kade/tuša, čišćenje umivaonika, dezinficiranje i pranje toaleta/wc-a, pranje podova.
 • Kuhinja: pranje prozora, pranje vanjskih površina bijele tehnike, pranje vanjskih površina kuhinjskih elemenata, čišćenje manjih kućanskih aparata (površinskih), čišćenje stola i stolaca, pranje i dezinficiranje sudopera/uklanjanje kamenca, usisavanje i pranje podnih obloga.
 • U svim ostalim prostorijama: brisanje prašine sa svih površina, pranje ravnih površina, pranje i čišćenje svih ogledala i okvira, usisavanje i pranje podnih obloga, pranje prozora.
 • Dodatne usluge: unutarnje čišćenje mikrovalnih i klasičnih pećnica, peglanje.

 

CJENIK

Za točno definiranje cijena potrebno je napraviti uvid objekta. Cijena se oblikuje s obzirom na veličinu prostora i učestalost čišćenja. S obzirom na različitost potreba svoje usluge nudimo koristeći naša profesionalna sredstva za čišćenje, ali isto tako je moguće ugovoriti usluge čišćenja vašim sredstvima što je također jedna od stavki pri izračunu cijena.

Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnih prostora

Poslovni prostori zahtijevaju posebnu pažnju i individualan pristup. Iako se razlikuje od kućanstva to je mjesto na kojem provodite gotovo pola dana te je vrlo važno da se vi i vaši klijenti u tom prostoru osjećate ugodno. Kako bismo Vam u tome pomogli; povoljno Vam nudimo usluge čišćenja i održavanja vašeg poslovnog prostora, brzo, kvalitetno uz potpunu diskreciju naših djelatnika.
Čišćenje ureda i poslovnih prostora usprkos krizi više nije luksuz koji ne možete priuštiti sebi i svojim klijentima. Više nije dovoljno imati samo ured! Potrebno je imati moderan, privlačan i čist ured, ured koji se čisti svaki dan i odiše svježinom.

Da ne bi uz sve poslovne probleme mislili i na čišćenje ureda, tu je MetrosGrupa Clean. Dnevno čišćenje ureda svakako je najbolja opcija za Vas i Vašu tvrtku ukoliko radite s strankama.

Ukoliko strahujete za svoje podatke, ne brinite, Metros Grupa Clean će s Vama sklopiti sporazum o tajnosti svih podataka viđenih prilikom pružanja usluga. Prepustite čišćenje profesionalcima u svom poslu, sigurni smo da imate pametnijeg posla od čišćenja ureda.
Usluge koje nudimo možete ugovoriti dnevno, tjedno, mjesečno ili se možete odlučiti samo za pranje prozora i stolarije, izbor je na Vama…

USLUGE

Poslovni prostor:

 • brisanje prašine sa uredskog namještaja i ostalog radnog inventara
 • usisavanje mekanih podnih obloga (tepih, tapison)
 • čišćenje i pranje tvrdih podnih obloga (keramičke pločice, parket)
 • čišćenje i dezinfekcija kuhinja i predvorja,
 • čišćenje i dezinfekcija kvaka na vratima, telefona i prekidača za svjetlo,
 • čišćenje, pranje, dezinficiranje toaletnog prostora, distribucija potrošnog materijala
 • njegovanje cvijeća i zalijevanje
 • skidanje paučine
 • čišćenje prozorskih polica i okvira
 • čišćenje vrata i vratnih okvira
 • čišćenje pepeljara i pražnjenje koševa za smeće,
 • čišćenje stepenica i liftova, čišćenje rukohvata,
 • čišćenje recepcija i predvorja,
 • pranje prozora i staklenih površina

 

NAŠI DJELATNICI I SREDSTVA KOJIM SE KORISTE

Obavljajući ugovorene poslove jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge, te potpunu sigurnost i diskreciju od strane naših djelatnika.
Prilikom čišćenja naši djelatnici koriste profesionalni pribor i profesionalna ekološka
sredstva koja su biorazgradiva i posjeduju vodoprivrednu dozvolu o biorazgradivosti.

CJENIK

Za točno definiranje cijena potrebno je napraviti uvid objekta. Cijena se oblikuje s
obzirom na specifičnost posla, veličinu prostora i učestalost čišćenja.
U konačnu cijenu naših usluga uključeni su svi troškovi materijala i sredstava.

CIJENA

Čišćenje poslovnog prostora 8 sati / dnevno 55 – 59 kn / sat
Čišćenje poslovnog prostora 4 sata / dnevno 59 – 64 kn / sat
Čišćenje poslovnog prostora 2 sata / dnevno 70 – 75 kn / sat
Čišćenje poslovnog prostora 5 – 10 sati / tjedno 115 – 125 kn / sat

Cijena čišćenja ureda od 50 kn/h.*

Kontaktirajte nas


DOM LIGNUM d.o.o.
Makarska ulica 31
31400 Đakovo
Hrvatska

tel: + 385 (0)31 815-150

e-pošta: info@domlignum.hr
web: www.domlignum.hr

MB: 01281429
OIB: 65322256766
Temeljni kapital: 18.000,00 kuna
IBAN: HR5423400091110702316
PBZ d.d. Zagreb


Ponosni član